Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، پیمان بابایی مهاجم فصل گذشته تراکتور تبریز با عقد قراردادی دوساله به باشگاه استقلال پیوست.

او سابقه بازی در تیم‌های ماشین‌سازی، گسترش فولاد و سومقاییت آذربایجان را هم در کارنامه خود دارد.

منبع: مهر لینک کوتاه لینک کپی شد ۰ این مطلب برایتان مفید است؟ ارسال نظر استقلال اخبار ورزشی اخبار مرتبط پای مدیرعامل محبوب استقلالی ها به انتخابات فدراسیون فوتبال باز شد ۱۴۰۱/۴/۱۸ جانشین وریا مشخص شد ۱۴۰۱/۴/۱۸ خداحافظی با ستاره استقلال ۱۴۰۱/۴/۱۵ عجیب اما واقعی؛ آبروریزی یک استقلالی در ماجرای کارلوس ۱۴۰۱/۴/۱۳ معضل استقلالی ها برای تقویت و ترمیم خط دفاعی ۱۴۰۱/۴/۱۱ رسمی؛ رضا میرزایی به استقلال پیوست ۱۴۰۱/۴/۱۰ آخرین ویدیو ها بعد از دیدن این ویدیو، نیازی به پزشک ندارید ۱۴۰۱/۰۴/۱۸ ۱۶:۱۸ نام گذاری یکی از مهم ترین خیابان های بولیوی به نام سردار سلیمانی + ویدیو ۱۴۰۱/۰۴/۱۸ ۱۶:۰۳ سلام فرمانده به روسیه رسید + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۱۸ ۱۵:۵۶ استفاده از ماسک ضروری است ۱۴۰۱/۰۴/۱۸ ۱۵:۳۵ تاثیر گذارترین انیمیشن ۱۳ ثانیه ای! + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۱۸ ۱۵:۳۴ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی سامسونگ گوشی اپل، آیفون گوشی شیائومی ارسال نظر

خرید نرم افزار هلو صرافی ارز دیجیتال صرافی والکس خرید ارز دیجیتال خرید تتر نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۱ قیمت مسکن آخرین خبر ها ۱۷:۰۳ پیمان بابایی با قراردادی دو ساله به استقلال پیوست ۱۶:۵۸ عوامل اصلی ابتلا به آلزایمر ۱۶:۵۶ با انتخاب یک نماد، پیامی الهام بخش از فرشتگان دریافت کنید ۱۶:۵۵ فال هفتگی خود را بخوانید؛ ۱۸ تیرماه ۱۶:۵۰ وقتی فرد فشار استرس و کار دارد ناخودآگاه خود را مشغول می کند مانند خط خطی کردن کاغذ، خرد کردن پوست میوه، من هم از سر بی حواسی موشک سازی کاغذی انجام دادم ۱۶:۴۳ «سلام فرمانده» بیخ گوش صهیونیست ها اجرا شد + فیلم ۱۶:۴۲ شاخص کل، سطح مقاومتی را از دست داد؟ / ریسک های بورس؛ برجام، بازارهای جهانی و حالا وزارت صمت! ۱۶:۳۵ فیلم لحظه دستگیری معاون سفیر انگلیس ۱۶:۲۵ واکنش نیروی انتظامی به زمزمه های افزایش هزینه صدور گذرنامه؛ شایعه است ۱۶:۱۸ بعد از دیدن این ویدیو، نیازی به پزشک ندارید ۱۶:۱۰ اعمال مخصوص روز عید قربان ۱۶:۰۷ ترامپ: ما در حال سقوط هستیم، به زانو در آمده ایم و بین دیگر کشورها تحقیر شده‌ ایم، مقصر بایدن است ۱۶:۰۶ ممنوعیت قربانی دام خارج از شبکه دامپزشکی/ توصیه های بهداشتی در روز عید قربان ۱۶:۰۳ نام گذاری یکی از مهم ترین خیابان های بولیوی به نام سردار سلیمانی + ویدیو ۱۶:۰۱ بیت کوین ارزان است، اتریوم ارزان تر! ۱۵:۵۶ سلام فرمانده به روسیه رسید + فیلم ۱۵:۴۵ برای کاهش و نجات از استرس چی بخوریم؟ ۱۵:۳۷ هر چه سریع تر این برنامه ها را از گوشی خود حذف کنید ۱۵:۳۵ استفاده از ماسک ضروری است ۱۵:۳۴ تاثیر گذارترین انیمیشن ۱۳ ثانیه ای! + فیلم ۱۵:۳۱ افزایش قیمت گازوئیل در دستور کار نیست ۱۵:۳۰ پیام تبریک سالگرد ازدواج به همسر ۱۵:۲۳ عراقچی در کمال شگفتی گفت اگر چنین بندی را نمی پذیرفتیم توافق نمی شد!/ اگر فقط یک مورد از ۲۸ شرط رهبری عملیاتی می شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
.. ۱۵:۲۱ فرود چوب خدا بر کمر حیوان آزار! + فیلم ۱۵:۱۹ دلیل سوء استفاده دیگران از شما چیست؟ ۱۵:۱۵ جرائم بیمه شخص ثالث مشمول بخشودگی ۱۰۰ درصدی می شود؟ ۱۵:۱۵ تمدید قرارداد بیمه آسیا و مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور ۱۵:۰۸ درخواست من از شهروندان این است که به حیوانات غذا ندهند/ سگ های ولگرد بعد از جمع آوری به کجا منتقل می شوند؟ ۱۵:۰۴ وزیر اطلاعات: دشمنان اعتراف می کنند که ایران اسلامی، امروز از استحکام و اقتدار و ثبات برخوردار است ۱۵:۰۴ مجمع عمومی عادی سالانه شرکت گل گهر برگزار شد ۱۵:۰۲ آخرین مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی مشخص شد ۱۴:۵۸ کیوان امام وردی به اعدام محکوم شد ۱۴:۵۸ اعلام زمان برگزاری آزمون دوره‌های فراگیر ارشد پیام نور ۱۴:۵۵ بانک کارآفرین مجوز پرداخت یاری گرفت ۱۴:۵۱ تهرانی‌ ها، نگران نیترات آب نباشند ۱۴:۴۵ روایت گران‌ فروشی ٧ هزار میلیاردی! ۱۴:۴۱ عکس هایی زیبا از حیات وحش ۱۴:۳۳ اصولی: تصمیم فعلی فدراسیون، ماندن اسکوچیچ است ۱۴:۳۰ چاره‌ای جز قرعه‌کشی خودرو نداشتیم / چرا خودروسازان خارجی از ایران رفتند؟ ۱۴:۲۹ رییس جمهور نشستن پای درد دل مردم در سیاه چادرها و حضور در روستا را بر جلساتِ ادکلن زده ها و تکیه دادن بر صندلی های تشریفاتی ترجیح می دهد ۱۴:۲۸ سایت نهضت ملی مسکن برای متقاضیان با مشکل مواجه شد ۱۴:۲۷ آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۱/۴/۱۸) ۱۴:۲۴ روتین پیشنهادی متخصص پوست برای پوست کف سر ۱۴:۲۱ بایدن هم مانند ترامپ به‌ دنبال دوشیدن گاوهای شیرده منطقه است ۱۴:۱۷ ورود مسافر از تمامی مرزهای کشور باید همراه با تست تشخیص کرونا باشد/ لزوم برنامه ریزی برای برگزاری بهتر مراسم اربعین ۱۴:۱۶ جدیدترین قیمت مرغ در بازار / ۹۰۰ گرم فیله مرغ ۱۲۴ هزار تومان ۱۴:۱۰ فروش اینترنتی دارو ممنوع است ۱۴:۱۰ روزی که قرار بود پنج میلیون تهرانی کشته شوند!!! ۱۴:۰۵ کسب ۴۵ میلیارد تومان سود در بورس با سوء استفاده از رابطه خانوادگی! ۱۴:۰۴ مرحله های زندگی مالی؛ کجایید و به کجا می‌خواهید بروید؟ اقتصادآنلاین حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: استقلال اخبار ورزشی استقلال پیوست ۱۴۰۱ ۰۴ ۱۸ ۱۴۰۱ ۴

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۸۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناتو، قلدر ۷۵ساله

به گزارش جام جم آنلاین، ۷۵ سالگی تأسیس ناتو زمانی است که بتوان به بررسی وضعیت فعلی این سازمان پرداخت و از اختلافاتی که گریبانگیر اعضای آن است گفت؛ اینکه چگونه کشور‌های اروپایی در داخل این ائتلاف باید برای تجدید سیاست‌های فعلی خود برای آینده‌ای بهتر در قاره اروپا تلاش کنند.

نظام غربی همچنان لفاظی‌های قانع کننده خود را درباره دلایل تأسیس سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در ۷۵ سال پیش ادامه می‌دهد. این توجیهات بیش از حد پیش پا افتاده باید مورد مطالعه قرار گیرد تا دلایل انحطاط فعلی سازمان، در بحبوحه سیاست‌هایی که به جای منافع مشترک، در خدمت منافع خودخواهانه اعضای پیمان هستند، مشخص شود.

یادداشت‌های مربوط به وزارت امور خارجه ایالات آمریکا دلیل اختراع ناتو را به زبانی مناسب برای کتاب تاریخ دوره راهنمایی بیان می‌کند و می‌نویسد: بعد از ویرانی‌های جنگ جهانی دوم کشور‌های اروپایی برای بازسازی اقتصاد و تضمین امنیت خود تلاش کردند و ایالات متحده برای جلوگیری از گسترش فرهنگ کمونیستی شوروی به سمت قاره اروپا و سایر نقاط جهان مجبور شد ناتو را در اروپا تأسیس کند.

این استدلال‌های نمادین برای دکترین ناتو بسیار ابتدایی هستند و آن را می‌توان از بیشتر اظهارات مقام‌های کشور‌های غربی که این سازمان را تأسیس کردند و همچنان بر آن تسلط دارند، استخراج کرد. لفاظی‌های ناتو مواقعی میان دوستی و تهدید در نوسان است. هری ترومن، رئیس جمهور وقت آمریکا در سال ۱۹۴۵، تشکیل این پیمان را برای عملیات مرزی مهم دانست و نسبت به کسانی که ممکن بود خود را متمایل به جنگ نشان دهند، سختگیری می‌کرد.

این نوع گفتمان حقایق انکارناپذیری را مخفی می‌کند که نمی‌توان آن‌ها را انکار کرد. در واقع، ایالات متحده از نظر نظامی و اقتصادی پس از جنگ جهانی دوم قدرتمندتر بود و این به سرعت در «برنامه‌های پنج گانه مارشال» با هدف بهبود اقتصادی نمایان شد.

یک بُعد این برنامه‌ها راهبردی است و اقدام خیرخواهانه واشنگتن به شمار نمی‌رود که با هدف بهبود شرایط اقتصادی کشور‌های منتخب مهندسی شده باشد؛ کشور‌هایی که برای دهه‌های آینده متحدان ثابت قدم ایالات متحده خواهند بود. در همین راستا لستر پیرسون، وزیر امور خارجه کانادا تأسیس ناتو در آن زمان را به شرایط قدرتی که از آن به عنوان حافظ صلح جهانی یاد می‌شد، مرتبط دانست.

بنابراین، رابطه پدرانه‌ای میان ناتوی تحت سلطه ایالات متحده ایجاد شد که به سایر نقاط جهان گسترش یافت و به اعضای قدرتمند این سازمان اجازه داد به نمایندگی از بقیه کشور‌ها و بیشتر خارج از چتر سازمان ملل متحد مفاهیمی مانند صلح و امنیت، خطرات و درنهایت تروریسم را تعریف کنند.

با وجود این، نخستین درگیری بزرگی که به وسیله ناتو ایجاد شد، بر سر تهدیدات خارجی علیه اروپا یا قلمرو آمریکا نبود، بلکه هزاران مایل دورتر از هر دو سوی اقیانوس اطلس، در شبه جزیره کره شکل گرفت؛ جایی که گفتمان سیاسی اعضای ناتو حول محور متمرکز جنگ داخلی در شبه جزیره بود و از آن به عنوان نمونه‌ای از «تجاوز کمونیستی» یاد می‌کردند. این نوع تعریف ناتو را مجبور به واکنش، مداخله و شرکت در جنگ ویرانگر کره میان سال‌های ۱۹۵۰ و ۱۹۵۳ کرد.

بیش از هفت دهه از عمر این پیمان می‌گذرد و نتیجه جنگ کره، شکنندگی استدلال‌هایی را که برای توجیه مداخله مطرح شد، زمانی که کره شمالی سخت می‌جنگید تا دایره انزوای خود را بشکند، ثابت کرده است. با وجود این، جنگ کره بدون پایان رسمی متوقف شد و مردم آن منطقه تا امروز در وضعیت متناقض میان جنگ و صلح زندگی می‌کنند؛ یعنی ممکن است در هر لحظه جنگی همه جانبه آغاز و توجیهی دائمی برای حضور نظامی آمریکا در آن منطقه باشد. رویکرد مشابهی که در بیشتر مداخلات ناتو در سایر مناطق جهان ازجمله عراق (۱۹۹۱ و ۲۰۰۳)، یوگسلاوی (۱۹۹۹)، افغانستان (۲۰۰۱)، لیبی (۲۰۱۱) و سایر مناطق و کشور‌ها دنبال شده است.

با وجود این، ناتو اکنون توانایی آغاز و افزایش تنش دارد و شاید هم نسبت به پایان دائمی درگیری‌ها بی میل نباشد، بحرانی واقعی که این سازمان ۷۵ ساله تمایلی به دست کشیدن از آن ندارد. گرانت شاپس، وزیر دفاع بریتانیا در روزنامه دیلی تلگراف گفت، ناتو باید بپذیرد که اکنون در دنیای قبل از جنگ است. وی به اعضای ناتو انتقاد کرد که همچنان نمی‌توانند حداقل هزینه‌های دفاعی مورد نیاز خود را برآورده کنند که معادل دو درصد تولید ناخالص داخلی آنهاست.

این نوع نگرانی‌ها بیشتر به وسیله سران و مقام‌های ارشد ناتو بیان می‌شود که یا درباره جنگ قریب‌الوقوع با روسیه هشدار می‌دهند یا از یکدیگر به دلیل کاهش نفوذ این سازمان که زمانی قدرتمند بود، انتقاد می‌کنند.

در حال حاضر بیشتر تقصیر‌ها گردن دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکاست که آشکارا تهدید کرد ناتو را در دوره ریاست جمهوری اش ترک خواهد کرد. با وجود این، اظهارات و تهدید‌های توهین آمیز ترامپ به همان اندازه که ناشی از علائم و مشکلات فزاینده‌ای است که سال‌ها قبل از ورود وی به کاخ سفید و خروج چشمگیرش از آنجا ادامه داشت، محصول بحران پیمان ناتو نیست.

بحران ناتو را می‌توان با این واقعیت خلاصه کرد که تشکیلات ژئوپلیتیکی‌ای که پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و پیمان ورشو وجود داشت، دیگر وجود ندارد. جنبه اصلی رقابت جدید جهانی را نمی‌توان تنها به جنبه‌های نظامی کاهش داد، زیرا در دو دهه گذشته اروپا تا حد زیادی بر منابع انرژی، مبادلات تجاری و حتی تبادل فناوری با کشور‌هایی که ایالات متحده دشمنان خود می‌داند؛ مانند چین، روسیه و دیگران متکی بوده است.

بنابراین، اگر اروپا به خود اجازه دهد زبان تک قطبی ایالات متحده را درباره دشمنان و متحدانش بپذیرد، این قاره بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد، به ویژه اینکه اقتصاد‌های اتحادیه اروپا در حال حاضر زیر بار جنگ‌های مداوم و محدودیت‌ها در تأمین است. همه این چالش‌ها را دیگر نمی‌توان با انداختن بمب بر سر دشمن حل کرد و تغییر ماهیت جنگ، جنگ‌های سنتی را تا حد زیادی بی‌اثر می‌کند.

گرچه جهان تا حد زیادی تغییر کرده، اما ناتو همچنان به دکترین سیاسی‌ای متعهد است که به دوران گذشته بازمی گردد. در هر صورت زمان آن فرا رسیده است ناتو در میراث ۷۵ ساله خود تجدید نظر کند، آنقدر شجاع باشد که مسیر را کاملاً تغییر دهد و به جای اینکه همیشه در حالت جنگی باشد، برای صلح واقعی تلاش کند.

منبع: راهبرد معاصر

دیگر خبرها

  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • توافق میلان با خولن لوپتگی برای قراردادی ۳ ساله / ادعای گاتزتا
  • سکانس‌هایی از فیلم های پاور
  • گوشت دوباره گران می‌‌شود؟
  • قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟
  • عکس سحر دولتشاهی و پیمان معادی وایرال شد
  • عکس| تصویری دیده نشده از پیمان معادی، امین حیایی و بهرام رادان
  • گوشت اینگونه ۶۳.۵ درصد گران شد
  • عکس| عکسی دیده نشده از پیمان معادی در جوانی
  • ناتو، قلدر ۷۵ساله