Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@19:08:10 GMT

استقبال شاخص بورس از نتایج انتخابات ریاست جمهوری

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۸۴۲۶۸

استقبال شاخص بورس از نتایج انتخابات ریاست جمهوری

به گزارش ایرنا، پس از مدت ها انتظار، انتخابات ریاست جمهوری روز گذشته برگزار شده و یکی از دغدغه ها و ابهامات مهم سهامداران بورس، برطرف شد. سبزپوشی شاخص بورس نشان‌دهنده استقبال سهامداران از نتیجه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری است.

برپایه معاملات امروز بیش از هشت میلیارد و ۱۸۳ میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۴۹ هزار و ۳۲۶ میلیارد ریال داد و ستد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین شاخص کل (هم‌وزن) با ۲۰۶  واحد افزایش به ۳۷۰ هزار و ۷۹۵ واحد و شاخص قیمت (هم‌وزن) با ۱۳۲ واحد رشد به ۲۳۸ هزار و ۲۷۹ واحد رسید.

شاخص بازار اول ۱۰ هزار و ۶۹۶ واحد و شاخص بازار دوم ۲۸ هزار و ۱۷۲ واحد افزایش داشتند.

علاوه بر این در بین همه نمادها، نماد صنایع پتروشیمی خلیج فارس (فارس) با یک هزار و ۷۲۴ واحد، شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) با یک هزار و ۴۵۷ واحد، فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) با یک هزار و ۲۴۷ واحد، نفت و گاز پتروشیمی تامین (تاپیکو) با ۹۵۹ واحد، معدنی و صنعتی گل گهر (کگل) با ۸۲۶ واحد، پتروشیمی نوری (نوری) با ۷۹۵ واحد، پتروشیمی جم (جم) با ۷۹۳ واحد، پالایش نفت اصفهان (شپنا) با ۷۰۴ واحد، شرکت سرمایه گذاری غدیر (وغدیر) با ۶۶۶ واحد، پتروشیمی پردیس (شپدیس) با ۶۵۳ واحد، بانک تجارت (وتجارت) با ۶۱۱ واحد و بانک ملت (وبملت) با ۵۹۰ واحد تاثیر مثبت بر شاخص بورس داشتند.

در مقابل ملی صنایع مس ایران (فملی) با ۵۰۰ واحد، ایران خودرو (خودرو) با ۱۹۶ واحد، گروه صنعتی پاکشو (پاکشو) با ۱۸۰ واحد، شرکت سرمایه گذاری استان خوزستان (وسخوز) با ۱۷۳ واحد، سایر اشخاص  بورس انرژی (انرژی ۳) با ۱۵۳ واحد، صنایع سیمان دشتستان (سدشت) با ۱۰۴ واحد، گروه مدیریت سرمایه گذاری امید (وامید) با ۹۷ واحد، داروسازی جابر بن حیان (دجابر) با ۸۹ واحد، پارس خودرو (خپارس) با ۸۵ واحد و بورس کالای ایران (کالا) با ۸۰ واحد تاثیر منفی را بر شاخص بورس داشتند.

بر پایه این گزارش، امروز نماد صنعت غذایی کورش (غکورش)، لیزینگ کارآفرین (ولکار)، پالایش نفت اصفهان (شپنا)، ایران خودرو (خودرو)، ملی صنایع مس ایران (فملی)، گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو (خگستر) و فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) نمادهای پُرتراکنش قرار داشتند.

گروه خودرو هم در معاملات امروز صدرنشین برترین گروه‌های صنعت شد و در این گروه دو میلیارد و یک میلیون برگه سهم به ارزش چهار هزار و ۶۹۷ میلیارد ریال دادوستد شد.

آخرین وضعیت شاخص فرابورس

امروز شاخص فرابورس نیز بیش از ۱۹ واحد افزایش داشت و بر روی کانال ۱۷ هزار و ۳۱۳ واحد ثابت ماند.

همچنین در این بازار یک میلیارد و ۲۷۲ هزار برگه سهم به ارزش ۹۹ هزار و ۶۳۱ میلیارد ریال دادوستد شد.

امروز نماد پتروشیمی مارون (مارون)، سهامی ذوب آهن اصفهان (ذوب)، بیمه کوثر (کوثر)، هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو)، پتروشیمی زاگرس (زاگرس)، شرکت سرمایه گذاری صبا (صبا)، بیمه پاساگارد (بپاس)، بیمه دی (ودی)، بیمه سامان (بساما)، توسعه مولد نیروگاهی جهرم (بجهرم)، جنرال مکانیک (رنیک)، ذوب روی اصفهان (فروی)، پالایش نفت لاوان (شاوان)، کجتمع صنایع لاستیک یزد (پیزد) و پالایش نفت شیراز (شراز) و فولاد هرمزگان جنوب (هرمز) تاثیر مثبت بر شاخص فرابورس داشتند.

در مقابل صنعتی مینو (غصینو)، سنگ آهن گهرزمین (کگهر)، فرابورس ایران (فرابورس)، صنایع ماشین های اداری ایران (مادیرا)، بیمه تجارت نو (بنو)، داروسازی سبحان انکولوژی (دسانکو)، داروسازی تولید دارو (دتولید)، دامداری تلیسه نمونه (تلیسه)، رایان هم افزا (رافزا)، تولید نیروی برق دماوند (دماوند) بیمه نوین (نوین) و ریل پرداز سیر (حریل) با تاثیر منفی بر شاخص فرابورس همراه بودند.

برچسب‌ها بازار سهام فرابورس ریزش شاخص بورس رشد شاخص بورس بورس سازمان بورس و اوراق بهادار پروندهٔ خبری بازار بورس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بازار سهام فرابورس ریزش شاخص بورس بازار سهام فرابورس ریزش شاخص بورس رشد شاخص بورس بورس سازمان بورس و اوراق بهادار شرکت سرمایه گذاری شاخص فرابورس پالایش نفت شاخص بورس بر شاخص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۸۴۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟

 

تابناک _ با مشخص‌شدن نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در بیشتر کرسی‌های نمایندگی، رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است که شنیده‌ها از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.

 بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات، موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روز‌های پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده، اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبر‌ها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

به نوشته ایسنا و برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می‌توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیدا‌های آنان در بهارستان، انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تن‌ها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیدا‌های هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تن‌ها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

دیگر خبرها

  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه | افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • بورس در سکوت
  • رشد هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • گزارش روزانه بورس ۸ اردیبهشت/ بورس در سکوت
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟