Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-29@06:44:58 GMT

سهام بیمه جزو منفعل‌ترین صنایع بازار است

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۱۶۱۵۲

سهام بیمه جزو منفعل‌ترین صنایع بازار است

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چابک‌آنلاین، زهرا نامداری، "مهدی رباطی" ،بیان کرد که "روند یک سال گذشته بورس حاکی از آن است که سهام صنعت بیمه جزو منفعل ترین صنایع بازار بوده و کمترین بازدهی را داشته است."

وی، با بیان اینکه در بازار سرمایه انتظارات معامله می شود، گفت: قیمت سهام دربازار سرمایه و بورس منعکس کننده انتظارات سرمایه گذاران و فعالین بازار نسبت به یک صنعت و یا یک شرکت است،انتظارات نسبت به آینده، رشد و مدیریت آن شرکت و حتی صنعت .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته رباطی،مجموع این عوامل سبب می شود که سرمایه گذاران و بازار سرمایه نسبت به یک سهم اقبال پیدا کرده ویا از آن رویگردان شوند.

مدیرعامل شرکت کارگزاری بورس بیمه ایران با اشاره به اینکه صنعت بیمه  ازمعضلات بسیاری رنج می برد، تاکید کرد: این صنعت در کشور،منفعل عمل کرده و برای گسترش بازار خود به دنبال ابزارهای مالی جدید، روش های خلق ارزش و از همه مهمتر سرمایه گذاری های مولد نمی رود و از استراتژی مشخص و علمی برخوردار نیست.

رباطی ادامه داد : "مدیران اغلب پا به سن گذاشته ای که عموما در شرکت های بیمه ای مشغول به کار هستند  با دانش روز سرمایه گذاری و مالی آشنا نبوده و از ریسک پذیری لازم نیز برخوردار نیستند."

وی،تصریح کرد: تمام این موارد در قیمت سهام شرکت های بیمه منعکس می شود و بازار سرمایه و سرمایه گذار را به این جمع بندی می رساند که نمی تواند انتظار رشد و سوداوری چندانی از آتیه این شرکت ها داشته باشند و به همین دلیل از سهام شرکت های بیمه ای در بورس رویگردان می شوند.

مدیر عامل شرکت کارگزاری بورس بیمه ایران اشاره کرد: شرکت بیمه ذاتا یک بنگاه اقتصادی برای خلق سود و ارزش افزایی برای سهامداران خود است مانند هر بنگاه دیگری و این خلق سود در تمام دنیا از طریق سرمایه گذاری انجام می شود.

وی ادامه داد:در دنیا اغلب شرکتهای بیمه ای، قوی ترین بخش های سرمایه گذاری و گرانترین متخصصان این حوزه را به استخدام خود در می آورند و در حوزه های بسیار وسیعی از سهام تا آپشن ها و سایر ابزارهای مالی سرمایه گذاری می کنند امابه همان دید سنتی که اشاره شد این دید در مدیریت صنعت بیمه ایران غالب نیست و این مهم مورد توجه قرار نمی گیرد که شرکت بیمه ذاتا یک شرکت سرمایه گذاری است و سودآوری این شرکتها باید از این محل افزایش یابد و تنوع سازی شود نه از محل فعالیت بیمه گری ، فعالیت بیمه گری در دنیا عموما سود ده نیست.

رباطی،گفت که در یک سال گذشته شرکت های بیمه کارنامه چندان موفقی دربازارگردانی سهم خود نداشته اند و نتوانسته‌اند به خوبی بر روی پرتفویی سرمایه گذاری کرده و از روند رو به رشد بازار استفاده مطلوبی کنند.

وی،در پاسخ به این سوال که با توجه به مشکلات ذخائر شرکت های بیمه ای آیا احتمال ریزش برای سهام شرکت های بیمه وجود دارد؟، گفت: ریزش زمانی اتفاق می افتد که قبل از آن یک رشد قوی وجود داشته باشد،در عمده سهام گروه شرکت های بیمه ای به آن صورت رشدی وجود نداشته که بخواهد ریزشی اتفاق بیافتد.

مدیر عامل شرکت کارگزاری بورس بیمه ایران  اظهار کرد:با نگاهی به بازار سرمایه متوجه می شویم که کلیت صنعت بیمه در بازار سرمایه چندان مورد توجه نیست و سهام این شرکت ها عموما از معاملات کم حجم و کم رمقی برخوردار است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شرکت های بیمه بیمه صنعت بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۶۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور

یکی از مهم ترین راهکارها برای تحقق مشارکت مردم در توسعه ابرپروژه های کشور، به کارگیری سرمایه های مردم در جهت تامین مالی منابع موردنیاز جهت توسعه این پیشران های اقتصادی است که باید به صورت خرد و از طریق مطمئن به افراد اختصاص یابد. هر پروژه تولیدی نیز باید حداقل به میزان بهره بانکی، سودده باشد؛ بنابراین در مدل مذکور برای بسترسازی جهت تامین مالی توسعه پیشران های اقتصادی کشور، باید بهره مندی از حداقل سود بانکی و تضمین این موضوع باشد؛ همچنین باید به شکل انتقال سهام پروژه در بازار سرمایه انجام شود زیرا انتشار اوراق با سودی بالاتر از بهره بانکی، برای بسترسازی مطمئن جهت سرمایه گذاری خرد مردمی، راهکار قابل قبولی نیست و مردم نیز در شرایط تورمی کشور، خرید دارایی را ترجیح می دهند

راهکار اصلی تحقق بسترسازی برای جذب سرمایه های خرد مردمی به سمت پیشران های اقتصادی، اعطای سهام پروژه به همراه تضمین سود حداقل بانکی است که این مفهوم ذیل مدل تامین مالی شرکت سهام عام پروژه قرار دارد. مدل‌های تامین مالی مبتنی بر شرکت سهام عام پروژه، محدودیت‌های سنتی را می‌کاهند و با توانمندسازی سرمایه‌گذاران خرد، زمینه‌ساز جهش در تولید و رسیدن به توسعه پایدار می‌شوند. این رویکرد، با بهره‌گیری از سهام ممتاز سودی که کف سود بانکی را تضمین می‌کند، اعتماد لازم برای جلب مشارکت‌های عمومی را فراهم می‌آورد و به سرمایه‌گذاران خرد امکان می‌دهد با ریسک پایین‌تر در پروژه‌های سودآور بزرگ سرمایه‌گذاری کنند.

این مدل تضمین درآمد را در کنار توزیع عادلانه‌تر ثروت و تقویت مشارکت مردمی در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی می‌آورد. در این مسیر، نقش دولت بسیار حیاتی است، زیرا حمایت و ترویج دولت می‌تواند به طور قابل ملاحظه‌ای در موفقیت این مدل‌ها تأثیرگذار باشد. استفاده از این مدل‌ها راهکارهایی نوآورانه برای دعوت سرمایه‌گذاران خرد به عرصه‌های مهم اقتصادی، از جمله صنعت نفت، است و دولت‌ نقش کلیدی در تسهیل و ترویج این مدل‌ها دارد.

مشارکت عمومی در توسعه پیشران های اقتصادی کشور به‌واسطه‌ی پتانسیل بالای سودآوری و اهمیت استراتژیک این صنعت در اقتصاد ملی، فرصت‌های بی‌شماری برای توسعه پایدار و کاهش وابستگی به سرمایه‌گذاری‌های دولتی ارائه می‌دهد استفاده از مدل‌های تامین مالی مبتنی بر شرکت سهام عام پروژه و سهام ممتاز سودی، نه تنها امنیت سرمایه‌گذاری را تقویت می‌کند بلکه زمینه‌ساز مشارکت‌های وسیع‌تری می‌شود که به دموکراتیزه کردن فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توزیع عادلانه‌تر ثروت کمک می‌کند.

رویکرد جدید بسترسازی در توسعه  نه تنها به تضمین درآمدها کمک می‌کند، بلکه با افزایش مشارکت مردمی در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی، پایه‌های یک اقتصاد پویا و مردم‌سالار را مستحکم‌تر می‌سازد. با تحقق این مشارکت‌ها و توسعه پیشران های اقتصادی کشور، نه تنها منافع ملی حفظ می‌شوند بلکه مسیر توسعه اقتصادی کشور با استفاده بهینه از منابع داخلی و خارجی به شکلی پایدار و مؤثر ترسیم می‌شود. این تغییرات، نویدبخش آینده‌ای روشن‌تر برای اقتصاد و مردم کشور است، جایی که هر فردی می‌تواند به طور مستقیم در رشد و شکوفایی ملی سهیم باشد.

دیگر خبرها

  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور